fbpx

Tekstforfatning

en nødvendig del af en enhver kommunikationsstrategi
– skriver i det ikke, sælger i det ikke!

Har din virksomhed brug for en tekstforfatter til at skrive professionelle tekster til jeres hjemmeside, sociale medier eller annoncer?

Jeg skriver værdifulde tekster, der efterlader et overbevisende indtryk og styrker relationen mellem din virksomhed og jeres målgruppe.

Hvad får min virksomhed ud af en tekstforfatter?

Værdi. Kort sagt. En tekstforfatter skriver skarpe, professionelle tekster, der rammer virksomhedens målgruppe – og det skaber værdi for din virksomhed.

Professionelle tekster skal skrives i den rette tone, med det rette sprog, og hvis teksterne skal bruges online, skal de også skrives søgemaskineoptimerede (SEO tekster). Hvis ikke jeres tekster er SEO optimerede, kan potentielle kunder ikke finde jer, når de søger på Google.

Tekster til sociale medier, tekster til web, SEO tekster, tekster til blog, tekster til nyhedsbreve m.m. bliver alle skrevet forskelligt, alt afhængig af, hvad formålet er, og hvilken målgruppe de skal ramme. Derfor er professionel tekstforfatning en vigtig del af enhver marketingsstrategi.

Kan min virksomhed ikke bare skrive teksterne selv?

Jo, det kan I godt. Hvis I er knivskarpe på, hvilke behov I løser for jeres kunder. Og hvis I kan formulere det, så budskabet er klart og samtidig fanger læserens opmærksomhed.

Derudover skal I også sørge for, at jeres online tekster er søgeordsoptimerede. Det kræver en mere dybdegående analyse af jeres kunders online adfærd samt en tekst, der er skræddersyet herefter.

Hvad enten din virksomhed sælger faldskærmsudspring eller frysetørrede fårekyllinger, om du sælger i en webshop, eller du har en fysisk butik, så hjælper gode tekster din virksomhed til en skarpere profil og til at adskille jer fra konkurrenterne.

“Sell a good night’s sleep – not the mattress.”

Kommunikation er en svær disciplin

Klichefyldte formuleringer, uklare budskaber, stavefejl og manglende tegnsætning efterlader potentielle kunder tilbage med spørgsmål og tvivl om jeres troværdighed og kompetencer.

Professionelle tekster efterlader professionelle indtryk, uanset hvilken målgruppe din virksomhed henvender sig til.

Kommunikation er en svær disciplin, og mennesker taler forbi hinanden i parforholdet, på arbejdspladsen og i mange andre relationer. Ofte fordi man som afsender af en besked tager for givet, at modtageren ved mere end han/hun gør, og fordi man ser verden, som man selv er – og så bliver kommunikationen indforstået.

Forholdet mellem virksomhed og kunde er også underlagt samme udfordringer, og netop de fælder hjælper jeg din virksomhed med at undgå.

Hvordan får min virksomhed professionelle tekster?

Værdifulde tekster har aldrig skrevet sig selv – og for personen, der skal skrive dem, er det som regel en krævende proces, der tager timevis og ofte ender med lange suk og adskillige A4-ark krøllet sammen i papirkurven.

Hvis det alt sammen er OK med jer, så er der ingen grund til at bruge en tekstforfatter. Men hvis ikke I har ressourcerne eller kompetencerne, så vil jeg gerne hjælpe jer.

Hvis du er i tvivl, om tekstforfatning er noget for dig og din virksomhed, eller har spørgsmål til, hvordan jeg kan hjælpe jer, så tøv ikke med at kontakte mig – det er helt uforpligtende, og jeg siger ikke ja til en opgave, hvis jeg ikke mener, jeg er den rigtige til at løse den.

Hvilken tekst har du brug for? Jeg skriver …

Tekster til web // Produkttekster // SEO-tekster // Tekster til Nyhedsbreve // Artikler // Annoncetekster // Storytelling //  Tekster til SoMe // Pressemeddelelser mm.

Har din virksomhed brug for hjælp?
Der er ikke meget andet, jeg hellere vil…

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål. Det er helt uforpligtende, og jeg lover, jeg ikke bliver fornærmet og spytter som en anden lama.

Hvis du hellere vil tage den over telefonen, så fang mig på tlf. 51218533