strategi
& Rådgivning

Har I brug for hjælp til at finde vej til målet
i den digitale jungle?

Har din virksomhed styr på sin online tilstedeværelse, eller famler I jer frem efter bedste evne?

I så fald er I ikke de eneste, og I er lovligt undskyldte, for det er en kompleks disciplin. Men hvis I har brug for professionel sparring, vil jeg hellere end gerne hjælpe.

Digital strategi & rådgivning

Hvilke medier skal vi bruge i vores kommunikation? Hvorfor skal vi lave SEO? Skal min virksomhed være på Instagram eller Facebook eller noget helt tredje? Spørgsmålene er mange, og svarerne afhænger helt af, hvilken virksomhed du arbejder i, og hvem jeres målgruppe er.

Fordi den digitale udvikling foregår i et rasende tempo, og fordi små og mellemstore virksomheder ikke har ressourcerne eller kompetencerne til at følge med, ender de ofte med at bruge deres kræfter de forkerte steder, uden noget mærkbart resultat til følge.

Jeg hjælper din virksomhed med at danne overblik og tilrettelægge eller justere jeres strategi, så I henvender jer til jeres målgruppe med de rigtige værktøjer og hverken spilder tid eller penge.

Uden retning og mål ender din virksomhed sjældent det rette sted

Nogle gange handler det om at komme ud over rampen i en fart. Andre gange handler det om at få en second opinion, inden man hamrer afsted i den forkerte retning. Der er sjældent et fuldendt facit eller en fyldestgørende opskrift på at drive en forretning – derfor kan det nogle gange være en god idé at spørge andre til råds.

I sidste ende er det dig og din virksomhed, der kender jer selv bedst, og ved, hvor I gerne vil hen. Det, jeg sørger for, er, at I kommer videre i den rigtige retning, og at I bruger de rigtige værktøjer til det.

 

Hvilke virksomheder arbejder LAMA med?

Jeg arbejder primært med B2C virksomheder. Både helt nye, men også etablerede virksomheder, der enten skal til at tage de første seriøse skridt i den digitale jungle, eller som nu har brug for hjælp til at finde vejen igennem den.

Jeg arbejder ikke branchespecifikt. Det vil sige, at jeg hjælper din virksomhed, uanset hvilken branche I befinder jer i.

Har din virksomhed brug for et nyt syn på jeres strategi – eller måske brug for rådgivning til en helt ny – så kontakt mig med det samme. Jeg siger ikke ja til en opgave, hvis jeg ikke mener, jeg er den rette til at løse den for jer.

Husk på, at gode råd er dyrere end dårlige – og nogle gange meget billige i længden.

 

“The essence of strategy is choosing what not to do.”

Har din virksomhed brug for hjælp?
Der er ikke meget andet, jeg hellere vil…

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål. Det er helt uforpligtende, og jeg lover, jeg ikke bliver fornærmet og spytter som en anden lama.

Hvis du hellere vil tage den over telefonen, så fang mig på tlf. 51218533