Priser

GOde råd er dyrere end dårlige
– og kan vise sig meget billige på lang sigt

Kender du det, når man skal lede med lys og lygte efter en pris på en service hos en virksomhed? Og det kan virke lidt som om, at de prøver at gemme det af vejen, af den ene eller anden årsag.

Det er ikke min stil, jeg er mere til klar og tydelig kommunikation.
Min timepris ligger på kr. 695 ekskl. moms.

Men… 

… timeprisen alene kan du dog ikke bruge til så meget – med mindre det er små, enkeltstående opgaver, jeg skal løse for dig. 

Når jeg løser opgaver for kunder, aftaler vi som regel en fast pris for den samlede opgave. Så ved du fra start, hvad din virksomhed skal betale, uanset hvor mange timer jeg bruger på det.

Tilfredsheden hos mine kunder er altafgørende for mig. Uden kunder, ingen LAMA. Timeprisen afspejler et leje, hvorfra jeg kan drive en sund forretning, med de kompetencer det kræver at løse opgaver, så resultatet skaber værdi for mine kunder – det er i sidste ende dét, jeg er her for.

Prisen afhænger af, hvilke behov din virksomhed har

Hvad koster en bil? Hvad koster en ferie? Tjah, som du ved, kommer det i høj grad an på, hvad du gerne vil køre i, og om du skal holde ferie i et sommerhus på Sydsjælland, eller om du skal til Maldiverne.

Ligesom prisen på mange andre løsninger afhænger af størrelse og omfang, så afspejler den endelige pris på en opgave også, hvilke behov din virksomhed skal have opfyldt. 

Ekstern kommunikationsmedarbejder – en fast, men fleksibel aftale

Har din virksomhed brug for en kommunikationsmedarbejder, men ikke mulighed for at fastansætte en person med alt, hvad det indebærer af faste omkostninger og forpligtelser som løn, ferie, pension og sygedage?

Ved at lave en fast aftale med mig som ekstern kommunikationsmedarbejder slipper I netop for det, men I får muligheden for endelig at få gjort noget ved jeres kommunikation.

Samtidig kan I bruge mig mere i de perioder, hvor I har mest behov for det og mindre i perioder med lavt blus.

Så hvis din virksomhed også går glip af potentielle kunder, fordi I ikke får gjort nok ved jeres branding, jeres sociale medier og nyhedsbreve eller noget helt fjerde, så giv mig et kald på tlf. 5121 8533, eller send mig en mail på kontakt@lamakommunikation.dk – så kan vi finde den løsning, der passer din virksomhed bedst.

Har din virksomhed brug for hjælp?
Der er ikke meget andet, jeg hellere vil…

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål. Det er helt uforpligtende, og jeg lover, jeg ikke bliver fornærmet og spytter som en anden lama.

Hvis du hellere vil tage den over telefonen, så fang mig på tlf. 51218533