om lama

Levende, Appetitlig, Meningsfuld og Ambitiøs Kommunikation

I LAMA Kommunikation hjælper jeg små og mellemstore virksomheder med branding, tekstforfatning og strategisk rådgivning.

Brug mig som ekstern kommunikationsmedarbejder, når din virksomhed har brug for det
– så er I fri for at ansætte en fast medarbejder, men kan drage nytte af mig, lige når det passer jer.

Om LAMA Kommunikation

LAMA Kommunikation er en kommunikationsvirksomhed, der hjælper små og mellemstore virksomheder med Branding, Tekstforfatning samt Strategi & Rådgivning.

Mange mindre virksomheder har ikke selv ressourcerne til at lave al den kommunikation, der er nødvendig for at drive en rentabel forretning – hvad enten man er en ny virksomhed, der skal trænge ind på et marked, eller man er en etableret virksomhed, der har brug for at skabe større og mere værdifuld opmærksomhed om sig selv og sine produkter.

Derfor arbejder jeg som freelancer for små og mellemstore virksomheder, der har brug for en kommunikationsmedarbejder periodevis eller til enkeltstående opgaver, alt efter behov.
Kontakt mig med det samme, hvis din virksomhed har brug for kommunikationshjælp.

 

Hvilke virksomheder arbejder LAMA med?

Jeg arbejder primært for små og mellemstore B2C virksomheder. Som udgangspunkt uanset branche eller målgruppe.

Det gør jeg fordi, at uanset hvilken virksomhed du driver, så henvender din kommunikation sig til mennesker – og derfor er din branche underordnet. Det handler om at forstå målgruppen og tilrettelægge kommunikationen derefter.   

Derudover arbejder jeg også som ekstern tekstforfatter for reklamebureauer og ekstern tekstforfatter for grafikere.

Hvis dit bureau har brug for en tekstforfatter, der hurtigt kan sætte sig ind i nye emner og målgrupper, så giv mig et kald på tlf. 5121 8533 – jeg er yderst fleksibel og arbejder med korte deadlines.

Jeg har blandt andet arbejdet i og med virksomheder indenfor:
kommunikation, mode & livsstil,
farmaceutindustrien, fødevareindustrien,
biludlejning
musikbranchen m.fl.

Hvilke opgaver løser jeg?

Jeg løser mange forskellige kommunikationsopgaver. Det kan være konkrete tekstforfatningsopgaver eller korrekturlæsning. Det kan også være rådgivning om, hvor og hvordan din virksomhed skal kommunikere, eller hvordan I forstærker jeres visuelle brand identitet.

Jeg siger kun nej til en kommunikationsopgave, hvis jeg ikke mener, jeg er den rigtige til at løse den for din virksomhed.

 

Manden bag LAMA

Navn: Jonas Præstegaard Hansen

Uddannelse: PBA i Branding & Marketing Management fra VIA Design & Business

Erfaring: Jeg har 6 års erfaring med branding og marketing og har blandt andet arbejdet i og med virksomheder indenfor mode- og livstilsbranchen, farmaceutindustrien, fødevareindustrien, bilbranchen, musikbranchen, kommunikationsbranchen m.v.

Har din virksomhed brug for et stærkere brand?

I en virksomhed kan man hurtigt lade sig styre af rutiner og ”hvordan vi altid har gjort tingene”. Det er der i sig selv heller ikke noget galt med – slet ikke hvis det fungerer godt.

Det kan dog have den ulempe, at man tager for givet, at kunderne opfatter virksomheden på samme måde, som man selv gør. Og at man som ejer eller medarbejder stirrer sig blind på områder i virksomheden, hvor der faktisk kan optimeres for netop at styrke virksomhedens brand.

Det er en klassisk måde for mennesker at tænke og arbejde på, men nogle gange er man nødt til at spørge sig selv, om der er brug for friske øjne, en anden retning eller et stærkere fokus på, hvordan virksomheden kan forstærkes og måske udvikles.

Hvis du synes, at det lyder relevant for din virksomhed, så kontakt mig, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer med at styrke jeres brand.

Kender du din virksomheds WHY?

Alle virksomheder ved, hvad de sælger. De fleste ved også, hvordan de sælger det. Men det er ikke alle – faktisk langtfra – der ved, hvorfor de sælger det, og hvorfor deres virksomhed eksisterer. Men det er herfra den bedste fortælling starter. Det er herfra brand identiteten udspringer.

Har din virksomhed brug for hjælp?
Der er ikke meget andet, jeg hellere vil…

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål. Det er helt uforpligtende, og jeg lover, jeg ikke bliver fornærmet og spytter som en anden lama.

Hvis du hellere vil tage den over telefonen, så fang mig på tlf. 51218533