Kontakt

Skal vi tage næste skridt sammen?
Jeg er klar til at
 hjælpe
din virksomhed videre…

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis din virksomhed har kommunikationsudfordringer I er usikre på, hvordan I løser, eller hvis du har spørgsmål til, hvordan jeg kan hjælpe jer – det er gratis og I forpligter jer ikke til noget. 

Altid personlig betjening

Fordelen for din virksomhed, når I samarbejder med mig er, at I får personlig betjening igennem hele forløbet. I modsætning til et større bureau med mange involverede personer, der kan besværliggøre en arbejdsproces og være et forstyrrende led i kommunikationen.

Det er mig du mødes med, det er mig du får i røret, når du ringer og har spørgsmål eller ønsker, og det er mig, der sørger for, at din virksomhed er tilfreds med det færdige resultat.

Jeg arbejder med kunder i hele landet

Jeg har kontorplads i filmbyen på havnen i Aarhus, men jeg løser opgaver for kunder i hele landet, og jeg kommer også gerne ud til din virksomhed, for at arbejde tættere på jer. 

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte mig, hvis din virksomhed har kommunikationsudfordringer, I er usikre på hvordan I løser, eller hvis du har spørgsmål til, hvordan jeg kan hjælpe jer – det er gratis og I forpligter jer ikke til noget. Det lover jeg.

LAMA Kommunikation

V/Jonas P. Hansen
Havnevej 10A
8000 Aarhus C

+45 5121 8533
kontakt@lamakommunikation.dk

CVR: 40344071

Har din virksomhed brug for hjælp?
Der er ikke meget andet, jeg hellere vil…

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål. Det er helt uforpligtende, og jeg lover, jeg ikke bliver fornærmet og spytter som en anden lama.

Hvis du hellere vil tage den over telefonen, så fang mig på tlf. 51218533